Skip to main content

Webshop

Sieraden met gevoel voor minimalisme, geometrie en een strakke, abstracte stilering. Ik haal inspiratie uit mijn scheikundige achtergrond, uit architectuur of natuur, maar vertaal deze steeds naar de puurste vormen.
Als juweelontwerper en edelsteenzetter ontwerp en vervaardig ik alle sieraden van begin tot einde. De juwelen/objecten zijn volledig hand vervaardigd in eigen atelier, en in beperkte oplage. Mijn collectie wil ik laten groeien op eigen tempo. Ik haal vooral plezier en voldoening in het creëren van nieuwe dingen waar een visie/verhaal achter zit.

Je vindt een overzicht van een aantal collecties via
Veroniek Dutré Jewelry Design Collections

Voor andere sieraden die je op deze blog of op social media terugvindt,
kan je me steeds contacteren.

EVENEMENTEN
AFGELAST
handgeMa(r)kt
designer Pop-Up Market
zo 25 oktober (10 u - 18 u)
C-Mine, Genk

ART, CRAFT en DESIGN BEURS
za 21 en zo 22 november (10 u - 18 u)
Het XPand, Tervantstraat 2A, 3583 Paal-Beringen

KUNSTKERSTMARKT WERCHTER
za 19 december (13 u - 22 u)
zo 20 december (13 u - 18 u)
Cultuurhuis De Jack Op, Amerstraat 1, 3118 Werchter

SHOPS
OJA, Genk
BOETIEK UNIEK, Herent
BELGUNIQUE webshop


Comments

Popular posts from this blog

New brooches

I'm so delighted that some of my brooches will be published in Nicolas' new book!

Nicolas Estrada: "New Brooches is a reality. The book is being printed right now and will be available worldwide this year by the end of June in its English and Spanish versions. New Brooches features more than 400 photographs with the work from 172 jewellery artists, texts by Ramon Puig Cuyàs and Ezra Satok-Wolman, and the beautiful cover with the work from Turkish artist Selen Özus."Kunstroute Boutersem

Ik neem, samen met 33 andere kunstenaars, deel aan 'Kunstroute Boutersem'.
Je kan op zaterdag 28 en zondag 29 april langskomen. Ik toon een selectie van sieraden die ik de voorbije 15 jaar maakte tijdens mijn opleidingen aan DKO Haspengouw en Syntra Hasselt en Tongeren.
Ook veel sieraden te koop uit mijn huidige collecties.
Alle info en de flyer met alle deelnemers en locatie plan vind je via www.boutersem.be/kunstroute
WELKOM!

Collectie 2019

Eind 2018 won ik de Jewelry Award voor vakmanschap met de vergulde broche uit mijn eindwerk (zie eerdere posts van 31 augustus 2018 en van 2 oktober 2018).
Voor mijn nieuwe collectie werkte ik verder op de vormgeving en de 'look and feel' van deze broche. In de post van 19 september 2019 kan je ook al een paar stukken bewonderen van deze nieuwe collectie. De collectie omvat ringen, oorsieraden, halssieraden, broches, armbanden ... en de ideeën stoppen niet. Ik werk geleidelijk verder aan meer stuks en probeer stelselmatig foto's te maken en te posten. Binnen de collectie is er een grote variatie aan vorminterpretatie en kleur. Hieronder zie je een groep van sieraden uit de nieuwe collectie, die allen gebaseerd zijn op eenzelfde vormgeving.  Ze staan ook op de pagina van de webshop. Alle sieraden zijn volledig handvervaardigd in eigen atelier en de stenen heb ik zelf gezet.